Tisztelt Ház! akarom mondani, tisztelt Kolbása Úr!

Válaszát — amely nyilvánvalóan nekem is szól, mint ügyfélnek — különösen a Hír TV-vel kapcsolatban — nem tudom elfogadni.
Indok: bizonytalanságot, határozatlanságot érzek mögötte. Válaszában nem nevezi meg mikor, kivel és hol tárgyalt (beszélt). Idézem: „A Hír Televízióról a lefolytatott beszélgetések alapján azt állapítottam meg, hogy nem volt sugárzási engedélye, ezért hálózatunkon történÅ‘ elosztásáról nem tudtam tárgyalni.”
Ön tehát „a lefolytatott beszélgetések alapján” — amelyet ki tudja hol, az utcán, netán a sarki kocsmában — megállapította, hogy a Hír TV-nek nincs sugárzási engedélye. Ezzel szemben a valóság az — és remélem, ezt nem tÅ‘lem tudja meg —, hogy a Hír TV 2002. december I-jén kezdte meg a kísérleti sugárzást (engedéllyel!). 2003. január elsejével pedig már országos lefedettséggel sugároz attól függÅ‘en, hogy a kábeltársaságokkal milyen ütemben sikerül a szerzÅ‘déseket megkötni.
Sajtóhírek szerint a Hír TV törekvése az, hogy mindenütt az alapcsomagba kerüljenek be. Innentől kezdve tehát csak tárgyalni, tárgyalni és tárgyalni kell kedves Kolbása Ur, és nem beszélgetni — legfőképp nem mellé beszélgetni!

Szóljon hozzá!

Kötelező

Kötelező, Nem nyilvános